Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

PMSolutions - profil de companie ,,Valoare prin inovare, tehnologie şi transformare,,

15 Decembrie 2007




Cel mai mare proiect de instruire derulat în această perioadă a fost pentru peste 80 de angajaţi ai firmelor din grupul UTI şi a însoţit un proiect de consultanţă pentru dezvoltarea unei metodologii unice de management de proiect la nivelul grupului de firme.
Un cuvânt de încheiere

Vreau să mulţumesc tuturor clienţilor noştri pentru încrederea acordată, să le garantez că vom păstra standardele cu care i-am obişnuit şi să urez tuturor cititorilor Market Watch un Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!


Marcel Foca – Director General
Intergraph Computer Services

Am cooperat cu PMSolutions în cele mai complexe proiecte implementate în România, proiecte care sunt de referinţă pentru piaţa locală. Iniţial, cineva care ridică o sumedenie de întrebări când proiectul încă nici nu a început, pare sâcâitor. Apoi poţi deveni frustrat când vezi că cineva poate avea atâta atenţie la detaliile unui proiect imens. În final, eşti fericit că ai avut „inspiraţia” să apelezi la profesioniştii care au supravegheat la buna desfăşurare a proiectului. După această fază nu îţi mai rămâne decât să-ţi conştientizezi dependenţa faţă de PMSolutions, dacă doreşti performanţă.


Marian V. Popa
Managing Director Eastern Europe
Endava Limited

Am început colaborarea cu PMSolutions în urmă cu câţiva ani. Atât în ceea ce priveşte un sfat, cât şi pentru servicii complete de analiză a afacerilor şi creionarea unor proiecte. Şi am colaborat atât în România, cât şi în străinătate. Prima impresie foarte bună a fost dată de tinereţea lor, secondată de un profesionalism şi o seriozitate remarcabile. În al doilea rând, capacitatea de a înţelege şi de a analiza domenii de afaceri poate nu foarte cunoscute lor; un al treilea factor a fost viteza cu care erau acceptaţi de către clienţi, capacitatea mare de a se integra şi de a le înţelege problemele. Nu în ultimul rând, finalizarea activităţii – fie rezultată într-un plan de măsuri, de proiect sau chiar într-un management de proiect efectiv, era pe atât de profesionistă, pe cât era de confortantă.
Nu în ultimul rând, pe Cătălin H. şi Cătălin T. îi cunosc personal de ceva vreme, iar energia, entuziasmul şi competenţa lor m-au făcut să mă reîntorc cu plăcere, ori de câte ori am avut ocazia, la PMSolutions.
Nu pot decât să-mi doresc ca din ce în ce
mai multe firme româneşti să aibă competenţa, seriozitatea, profesionalismul, dar şi prospeţimea lor.


Maria Tufan - Director Direcţia Informatică
Agenţia Naţională pentru
Ocuparea Forţei de Muncă

Conducerea ANOFM a decis să analizeze în anul 2006 posibilitatea de externalizare a serviciilor informatice. În acest context, am început colaborarea cu PMSolutions, iar rolul lor nu a fost nici uşor şi nici comod pentru a evalua situaţia existentă şi a propune soluţia optimă pentru ANOFM. Am lucrat împreună cu dl. Cătălin Hristea şi cu experţii coordonaţi de dumnealui aproape şase luni, timp în care am traversat împreună momente dificile care priveau nu numai aspectele tehnice ale soluţiei, cât mai ales pe cele legate de deciziile de management, strategice pentru ANOFM. Îmi face mare plăcere să spun că în tot acest timp au dovedit un profesionalism pe care l-am întâlnit rar în domeniul consultanţei locale sau internaţionale, bazat pe cunoaşterea activităţii şi problemelor cu care se confruntă administraţia publică, pe cunoştinţe şi expertiză de nivel europen utilizate în recomandarea şi fundamentarea soluţiilor tehnice, pe abilitatea de a lucra cu personalul şi cu managementul nostru şi pe o implicare deosebită în proiectarea unei soluţii moderne, dar realiste. De asemena, am apreciat în mod deosebit o atitudine a consultantului pe care aş numi-o „identificarea cu interesul ANOFM” în care s-au împletit, pe lângă profesionalism, conştiinciozitate, intransigenţă, rigurozitate, abilitate în consiliere şi spirit de echipă.


Ştefan Cojanu – General Manager
ORACLE România

Am colaborat cu Project Manager-ii PMSolutions atât în cadrul unor oportunităţi în domeniul IT, cât şi în cadrul programului major de investiţii în România pe care
ORACLE l-a derulat şi care s-a concretizat prin deschiderea unor Centre Globale de Servicii şi Tehnologie în anul 2006. Fie că a fost vorba despre conducerea unor proiecte informatice pentru clienţii noştri sau despre coordonarea unei investiţii globale a corporaţiei ORACLE, am apreciat la consultanţii PMSolutions atât abordarea structurată, cu baze metodologice solide, cât şi flexibilitatea şi capacitatea de a finaliza în mod eficient activităţile planificate. Atunci când demarezi un proiect strategic este important să ai alături parteneri de încredere, cu o atitudine proactivă şi care să îţi asigure confortul că „totul este sub control”, iar Project Manager-ii PMSolutions au reuşit acest lucru de fiecare dată.


Bogdan Cocora – Director General
S&T România

Decizia noastră de colaborare cu PMSolutions s-a bazat în special pe cadrul metodologic solid pe care PMSolutions îl promovează şi pe renumele personal pe care Project Manager-ii PMSolutions îl au. Încrederea noastră a fost răsplatită cu profesionalism şi eficienţă, iar Project Manager-ul PMSolutions a acţionat în permanenţă ca parte integrantă a echipei S&T şi în interesul S&T. Succesul colaborării noastre a constituit în acelaşi timp baza altor proiecte pe care le-am demarat împreună cu PMSolutions şi sunt convins că vom avea oportunitatea de a colabora cu acelaşi succes şi în viitor.


Sevil Sumanariu - Preşedinte
Asociaţia Naţională a Informaticienilor
din Administraţia Publică

Am început colaborarea cu PMSolutions în anul 2004 şi am apreciat de la început atât profesionalismul şi seriozitatea, cât mai ales sinceritatea mesajului pe care îl transmiteau de fiecare dată. Fără a fi comercial, mesajul lor atinge întotdeauna problemele reale cu care membrii ANIAP se confruntă şi oferă răspunsuri logice şi argumentate. Cursurile de Project Management susţinute de PMSolutions pentru Comitetul Director al ANIAP au fost răsplătite cu premiul pentru „Instruirea anului 2004” în cadrul Conferinţei Naţionale ANIAP, iar în anul 2005 PMSolutions a primit cea mai înaltă distincţie acordată de ANIAP firmelor - „Partenerul Anului“. Colaborarea cu PMSolutions continuă şi suntem convinşi că vom realiza şi alte proiecte comune de succes în sprijinul informatizării administraţiei publice din România”.



Cătălin Tiseac – Director Executiv


Clienţii noştri despre serviciile de instruire PMSolutions:
„Comunicare excelentă!”
Alexandru Anghel - Project Manager UPC ASTRAL


„Cel mai bun curs din punct de vedere al duratei şi conţinutului!“
Bogdan Vasilache - Coordonator Cash & Carry CRIS-TIM



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite