Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BRINEL – crestere de 15%

27 Februarie 2009




Previziuni pentru 2009



Despre viitor, Marcel Borodi estimeaza: “Anul 2009 este cel mai greu de previzionat. Informatiile sunt vagi si contradictorii. Credem cu convingere ca nu se poate renunta la IT&C. In afara de infrastructura fizica necesara in tara noastra, IT‐ul ar putea fi atuul Romaniei pe piata europeana. Lipsa resurselor financiare face piata sa demareze mai lent. Avem insa incredere ca putem sa obtinem rezultate comparabile cu cele din 2008. Estimam o posibila evolutie de 5‐10% fata de performantele inregistrate in anul precedent.”



Referindu‐se la aportul fundamental al tehnologiei in procesele de business, Marcel Borodi puncteaza aspecte esentiale: “Imaginati‐va acum aceeasi masina de formula 1 pe o pista cu polei si ceata... Nu va accelera nimeni brusc, dar nici nu va frana puternic si cu siguranta nu‐si va dezactiva sistemele electronice care‐l ajuta sa‐si controleze aderenta si directia.”


„Un business care are sistemele informationale bine integrate pare ca merge de la sine si nu are nevoie de IT in prim plan, dar la un business unde IT‐ul nu este prezent in procesul de decizie si in operatiuni, se poate derapa iremediabil in contextul actual al pietei.”adauga acesta.


In lipsa unui IT eficient, intrebarile ridicate de CEO‐ul grupului BRINEL par a avea o tenta retorica: “Cum sa faci reducerea costurilor fara sa ai o evidenta riguroasa a lor pe activitati, pe proiecte, pe colective, pe persoane, etc.? Cum sa le reduci daca nu poți simula efectul acelor reduceri asupra activitatii viitoare?”



“Suntem increzatori in perspectivele de viitor si in capacitatea de a contribui fundamental, prin solutiile oferite, la sustenabilitatea business‐urilor clientilor. Estimam ca oportunitatile de crestere se vor concentra in zona solutiilor dedicate eficientizarii proceselor de business si de reducere a costurilor. IT‐ul ramane o componenta importanta a succesului in business. Mizam pe clientii care constientizeaza importanta unui IT performant, ca si catalizator al cresterii durabile.” declara Rada Teisanu, marketing manager BRINEL. “Totodata, si in acest an avem intentia de a mari echipele de specialisti IT.”



Sectorul IT este oarecum mai putin afectat de criza economica decat alte sectoare de activitate. In acest context, intentiile reprezentantilor companiei sunt: stabilitate, constanta in relatia cu clientii, dezvoltarea de noi proiecte si investitia in resursele umane. Toate acestea fac din BRINEL un punct de reper in domeniul IT&C din Romania.

Cu sediul central in Cluj Napoca, grupul are inca 4 puncte de lucru in tara, localizate in Bucuresti, Timisoara, Oradea si Sibiu. Echipa BRINEL este in continua crestere, avand la activ, in prezent, peste 150 de profesionisti dedicati acestui domeniu. Parteneriatele strategice incheiate cu companii IT de varf la nivel mondial ‐ HP, Microsoft, Cisco, Oracle, IBM, Citrix, si altii ‐ asigura dezvoltarea unei oferte complete de produse si servicii competitive, bazate pe cele mai inalte competente si tehnologii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite