Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Jidvei alege solutiile ARoBS pentru informatizarea distribuitorilor

18 Aprilie 2005




Privatizarea sectorului industriei viticole a conferit Jidveiului o noua dimensiune in procesul sau de dezvoltare, iar cresterea constanta a exportului si mentinerea consumului de vinuri la cote inalte i-au permis sa-si cladeasca o baza financiara solida.


Preocuparea constanta a managementului firmei pentru cresterea cotei de piata si crearea de noi piete indreapta Jidveiul catre solutii tehnologice moderne, care-i ofera un avantaj competitiv suplimentar pe piata vinurilor in lupta pentru suprematie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Mihaela
Bravo! Chiar daca fizic sunt departe de voi, sufleteste ma simt inca apartinand firmei ARoBS. Asa incat continui sa ma bucur alaturi de minunatii dezvoltatori de soft si de liderul lor, ca si cum as fi acolo. Felicitari si la mai mare in continuare! Eu stiu ca meritati succesul, cunoscand munca sustinuta, implicarea si eforturile voastre permanente si sustinute de a ferici clientul! Va pup! Miha :)
19 Aprilie 2005, 05:24:07
un client
povesti de adormit copii cumparati si o sa vedeti!!!! Terminale proaste care se incarca de doua ori pe zi, fara garantie etc
04 Iulie 2005, 05:16:19
Mihai
Mai da tu de unde stii ca se incarca de 2 ori pe zi? sau nu stii ca se pot incarca si mereu on-line, numai ca unii "manageri" se zgarcesc la valoarea comunicatiei GPRS.
29 Septembrie 2006, 03:34:51
ddfd
[b]xxxx[/b]
30 Octombrie 2006, 01:48:18