Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Serverele Fujitsu adoptă noul procesor Intel

16 Martie 2010



Fujitsu anunţă disponibilitatea la nivel mondial a gamei de servere x86 Primergy dual-socket care combină componente hardware eficiente, oferind soluţii pentru scenarii complexe de virtualizare. Gama – ce cuprinde serverele tower Primergy TX300 S6, serverele rack Primergy RX200 S6 şi RX300 S6 şi serverele blade Primergy BX920 S2, precum şi noul model BX922 S2 – a fost lansată şi acum include noua serie de procesoare Intel Xeon 5600, primele procesoare de 32nm (cu numele de cod Westmere).


„Noua generaţie Primergy de servere x86 dual-socket, aduce îmbunătăţiri majore pentru întreaga gamă – de la modelele tower la serverele blade potrivite centrelor de date", a declarat Jens-Peter Seick, senior vice-president x86 Server Product Unit la Fujitsu. "Noua gamă oferă un nivel de productivitate sporit şi o reducere corespunzătoare a consumului de energie", a precizat el. Tehnologa Cool-safe de la Fujitsu combinată cu uneltele de management integrate in pachetul software ServerView Power Management scade şi mai mult consumul de energie, pentru a reduce costurile directe şi asociate pentru companii.


Fujitsu este un furnizor de soluţii IT pentru afaceri lider pe piaţa globală. Cu aproximativ 175.000 de angajaţi care vin în ajutorul clienţilor din 70 de ţări, Fujitsu combină un corp de experţi în sisteme şi servicii la nivel mondial cu produse şi microelectronice avansate de calcul şi comunicare pentru a oferi clienţilor un plus de valoare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite