Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Fujitsu lansează două servere Primergy

31 Martie 2010Fujitsu a prezentat oficial astăzi noile servere de top Primergy cu patru procesoare, care oferă cea mai înaltă performanţă de până acum şi costuri reduse datorate arhitecturii standard x86. Cea mai recentă generaţie a serverelor Primergy x86 cu patru socluri asigură acum performanţa, scalabilitatea şi rezistenţa rezervate traditional arhitecturilor de tip RISC, la un preţ semnificativ mai mic. Disponibile pentru comandă începând cu luna mai, noile servere Primergy RX600 S5 şi Primergy BX960 S1 x86 sunt create pentru aplicaţiile business de importanţă critică şi pentru consolidarea centrelor de date.


“Astăzi este ziua în care balanţa se înclină în favoarea standardelor x86,” spune Jens-Peter Seick, vice preşedinte executiv al departamentului de producţie de servere x86 din cadrul Fujitsu Technology Solutions. Noua generaţie de servere Primergy cu patru socluri furnizează performanţa cerută şi stabilesc noi standarde în ceea ce priveşte consumul redus de energie. Aceste caracteristici permit companiilor să facă faţă provocărilor competitive din mediul dinamic de business şi să asigure un profit rapid. Noile servere Fujitsu Primergy cu patru procesoare oferă combinaţia optimă între putere de procesare, capacitate de memorie RAM şi sloturi I/O. Cu un singur sistem ce asigură un randament egal sau superior faţă de rack-uri întregi de servere mono sau dual procesor de generaţie anterioară, noile servere quad socket sunt capabile să facă faţă oricărei provocări, de la gestionarea bazelor de date mari până la găzduirea unei întregi ferme de servere virtualizate.


Serverul Primergy RX600 S5 a stabilit un nou record mondial în rularea benchmark-ului SAP Business Intelligence-Data Mart (BI-D). Rulând Oracle Database 11g Release 2 pe Linux, serverul a ajuns la un rezultat-record mondial pe benchmark-ul SAP BI-D atingând 854,649 interogări pe oră.


Fiind echipat cu cel mai recent procesor Intel Xeon 7500 (denumit Nehalem-EX), nouii generaţii, a cincea la număr, de servere rack Fujitsu Primergy RX600 S5 i se alătură acum primul server blade quad socket destinat sistemului de şasiu Primergy BX900: BX960 S1 ce intră în portofoliu ca un nou model de ultimă generaţie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite