Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Obiectiv atins! În 5 ANI SolvIT a devenit principalul partener CA în regiune

02 Mai 2010




În toamna lui 2009 aţi făcut o mutare surprinzătoare, părăsind CA pentru a deveni Regional Manager al SolvIT. Care au fost motivaţiile dumneavoastră?

Noua strategie de lucru a companiei CA a determinat modificarea jobului meu, urmând să trec din zona de vânzări directe către zona de vânzări indirecte, ceea ce nu se potrivea cu experienţa şi specializarea mea. Transferul la SolvIT mi-a permis atât abordarea directă a vânzărilor, cât şi menţinerea mea în aria soluţiilor CA, soluţii remarcabile prin eficienţă şi rentabilitate.


O dovadă a creşterii continue a SolvIT o reprezintă şi numărul mare de filiale înfiinţate. În prezent, SolvIT deţine filiale în Grecia, Bulgaria, Ungaria şi Serbia. Intenţionaţi să deschideţi şi alte filiale?

Avem în vedere alte două ţări în ceea ce priveşte extinderea, pe care încă nu le vom face publice. Obiectivul pe termen mediu şi lung al SolvIT este înfiinţarea de centre de competenţă în fiecare ţară din zonă, pentru o mai bună extindere regională şi pentru o acoperire regională optimă.

Brana Nikolajevic, Regional Manager SolvIT



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite