Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Stiri si comunicate

Dell vizează proiecte īn Sănătate

10 Iunie 2010



Producătorul american de computere și soluții informatice a creat o echipă specială care va viza proiectele de informatizate din domeniul Sănătății, zonă văzută ca prioritară de autoritățile americane și europene. Sistemele electronice pentru realizarea de fișe pentru pacienți și soluțiile de interconectare pentru ca informațiile medicale să fie disponibile tuturor medicilor vor genera în următorii ani proiecte IT de miliarde de dolari, spun oficialii Dell.
Informatizare in sanatate
Inițiativa companiei vine după ce și Cisco a propus o soluție nouă pentru Sănătate. De fapt corporațiile IT văd în domeniul Sănătății un motor de creștere pentru vâzările de echipamente și soluții software. De exemplu, guvernul american a acordat recent un bonus de 400 de milioane de dolari pentru cele 40 de state americane pentru a realiza sisteme de interconectare pentru baze de date digitale cu informații despre pacienți. Iar oficialii europeni au promis că investițiile pentru informatizare în Sănătate nu vor fi oprite.


De asemenea, Dell va continua proiectele eGovernment, pentru că zona de interconectare dintre administrațiile locale și cetățeni are nevoie de îmbunătățiri în toate țările lumii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite