Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Net Com isi largeste orizonturile

09 Iunie 2005



In goana dupa asimilarea celor mai noi tehnologii in comunicatii, Net Com vrea sa se plaseze printre conducatorii plutonului firmelor de inalta tehnologie din Romania. Motivati de dorinta unui segment din ce in ce mai important de clienti de a avea acces la sisteme performante de telecomunicatii, Net Com a adoptat noi linii startegice in business, care i-ar putea situa in varful pietei autohtone de telecomunicatii.


Pentru a se asigura ca ofera clientilor tot suportul informational si tehnic si ii tine la curent cu toate noutatile, Net Com a conceput un nou portal web care confera acces la informatii si deschide un canal permanent de comunicare.


Prin lansarea noului portal web, Net Com a creat un instrument la indemana oricarui utilizator si a lansat o serie de servicii on-line.


Pe portalul www.net-com.ro puteti accesa un nou magazin virtual, care prezinta ultimele noutati in domeniu comunicatiilor, dotat cu toate informatiile tehnice. Utilizatorii pot transmite fead-back-uri, au posibilitatea de a se abona la un newsletter saptamanal care sa le semnaleze toate noutatile, promotiile si modificarile survenite in acest interval de timp.
Avantajul competitiv D-Link.


Net Com si-a extins gama de produse cu echipamente active de retea adoptand brand-ul D-Link, cunoscut in intreaga lume pentru fiabilitate si calitate.


Fondata in anul 1986, compania D-Link este cel mai mare producator de echipamente de retea din afara Statelor Unite, un lider in vanzarile echipamentelor de retea si ale solutiilor de telecomunicatii pentru companii mici si mijlocii. D-link se situeaza printre liderii pietelor de echipamente wireless si in banda larga. Ca partener D-Link, Net Com va pune la dispozitie o gama completa de echipamente wireless LAN de viteze, raze de actiune si standarde diferite. Produsele sunt adaptate continuu ultimelor tehnologii si asigura o utilizare profesionala in ambele segmente outdoor si indoor. Echipamentele D-link sunt certificate WI-FI, compatibile cu cele ale altor producatori si pot fi usor integrate retelelor wireless deja existente.


Adoptand noi tehnologii pentru accesul la Internet, retele wireless si telefonie IP, solutii inteligente, usor de utilizat si accesibile ca pret, D-Link s-a dezvoltat rapid si consistent in ultimii ani.


Utilizand o imagine comerciala foarte buna si un suport tehnic bine pus la punct, D-Link si-a dezvoltat filiale in majoritatea tarilor europene, iar produsele lor sunt bine receptionate in intreaga lume.


Solutii profesionale DECT


Tehnologia DECT a devenit tot mai raspandita in intreaga lume datorita necesitatilor de mobilitate in comunicatiile interne ale companiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
dect
www.gigaset.ro
28 Mai 2006, 01:27:35
Nancy
Povestea vieții adevărate a lui Nancy Forbes. Numele meu este Nancy, locuiesc în Polonia Vreau să împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici pentru ca toți să mă alături mulțumesc marelui om care a adus fericirea în viața mea, soțul meu mi-a lăsat acum 9 ani am fost confuz am căutat ajutor toate în ultima lună am văzut un anunț on-line de către o doamnă din Germania care împărtășea numele doctorului Ogundele, a spus că este o mare vrăjitoare care se întoarce din dragoste pierdută și a revenit la relații și a rezolvat orice fel de problemă, l-am contactat repede să mă ajute, Dr. Ogundele mi-a spus că îmi va aduce soțul care mi-a părăsit acum 9 ani în doar 24 de ore, am fost atât de fericit să aud de la el si dupa asteptarea lui, sotul meu sa intoarce in 24 de ore dupa cum a spus el, i-am spus ca ii voi impartasi numele pe Internet si chiar pe postul de radio, de aceea imi impartasesc numele pentru cei care au nevoie ajutați-l să-l contactați, dacă aveți orice fel de probleme legate de relații, contactați acest om te asigur că doctorul Ogundele va aduce soluții și fericire relațiilor tale pentru că a făcut-o în doar 24 de ore. Iată detaliile sale de contact pentru cei care doresc să-l contacteze. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: 27638836445. Orice persoană care dorește să contacteze contactul sau să-i mulțumească pentru că m-a ajutat ar trebui să folosească informațiile de contact pe care le-am furnizat aici, acest om este real și puternic.
11 Iunie 2019, 07:25:33