Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Centrala Telefonica IP integrata cu firewall si router imbunatateste radical eficienta firmelor

10 Iulie 2005



80% din companiile din lume au sub 100 de angajati. Daca faceti parte din aceasta statistica aveti sansa sa schimbati total modul in care comunicati. Ati auzit de tehnologia VoIP si de promisiunile ei: apeluri ieftine si multe facilitati, nu doar convorbiri intre abonati. Ce ati spune daca noi v-am oferi un produs cu totul revolutionar, care incepe o noua era in telecomunicatii? Un echipament “All in One Box”, intr-o cutie, care este usor de folosit, extrem de flexibil, sigur si ieftin. Acum la indemana oricui.


Tehnologia VoIP este publicizata de multa vreme. S-au creat asteptari foarte mari. Pentru marea majoritate a utilizatorilor, singurul impact pana acum a fost doar reducerea preturilor apelurilor telefonice; lucru foarte important, dar nici pe departe adevarata capacitate a acestei tehnologii. Acum va oferim apeluri gratis si facilitati limitate doar de imaginatie. Cat va costa sa trimiteti un email? Acelasi cost este si pentru un apel telefonic, indiferent de destinatie. Nu va trebuie decat o conexiune la Internet broadband (pe care probabil deja o aveti) si un produs Quadro.


Ce ofera produsele Quadro? Valoarea consta in apeluri gratis indiferent de locatie in lume, flexibilitatea utilizarii operatorilor preferati de telefonie traditionala si VoIP, capabilitatea de a folosi un operator local pentru servicii de urgenta si continuitatea comunicatiilor, posibilitatea de a folosi telefoane analogice sau IP pentru numerele de interior si, la final, toate facilitatile unei centrale telefonice robuste, moderne, compacte in biroul dvs. Puteti, de asemenea, efectua apeluri internationale de la telefonul mobil platind doar apeluri locale sau puteti integra Quadro cu o centrala telefonica deja existenta in firma pentru a oferi tuturor avantajul apelurilor gratis.


Simplitate


Conectati Quadro la reteaua Internet broadband si de telefonie sau ISDN. Echipamentul se configureaza automat si puteti efectua apeluri VoIP in cateva minute. Conectati telefoane IP, telefoane traditionale analogice sau trunchiuri de la o centrala telefonica existenta si instalatia este gata de exploatare.


Daca destinatia dorita nu poseda o centrala Quadro, nu este nici o problema. Apeluri gratuite se pot face catre orice dispozitiv VoIP compatibil hardware sau software. Prin folosirea unui provider de telefonie prin Internet, local sau International, puteti face apeluri catre orice telefon din lume la o fractiune din costul operatorilor locali.


Flexibilitate


Porturile FXO sau ISDN faciliteaza apelurile locale catre Quadro. La apelarea de la telefoane mobile, Quadro recunoaste imediat numarul de telefon de la care se face apelul si permite accesul la resursele de telecomunicatii ale companiei. Deoarece Quadro contine toate informatiile de rutare a apelurilor, destinatia apelurilor devine irelevanta: Bucuresti, Brasov, Cluj, Frankfurt, Hong Kong, New York, intreg globul pamantesc devine biroul dvs. virtual.


Comunicatiile n-au fost niciodata atat de flexibile, convenabile si ieftine.


Siguranta si securitate



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
centrala_telefonica
Centrala telefonica VoIP de la Siemens - HiPath 2000 - Detalii la http://www.centrala-telefonica.ro
17 Ianuarie 2006, 01:54:19