Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Captura rapida a informatiilor din documente uzuale

18 Octombrie 2005



Daca informatiile Dvs. se afla pe hartie, iar procesele de business necesita transferul rapid in format electronic, sau daca doriti ca in acelasi timp sa pastrati si copia fidela a originalului pentru consultare ulterioara, atunci puteti beneficia de o solutie integrata de captura a informatiilor si a inregistrarilor din documente.


Ce va poate aduce o astfel de solutie?


  • Eficienta operationala imbunatatita si un control marit prin consolidarea de multiple tehnologii si procese intr-un sistem gestionat unitar, online.
  • Captura imediata a informatiilor, avand ca rezultat raspunsuri prompte la cererile clientilor, utilizatorilor etc.
  • Gestiune integrata a documentelor. Siguranta si regasire rapida a acestora.
  • Implementare imediata folosind solutii rulate in medii similare si beneficiind de experienta specializata in implementarea de solutii de arhivare.


    Componentele solutiei sunt: (1) sistemul profesional de captura de documente StarCapture si (2) scanner-ul departamental tip Kodak i40 cu noua optiune front-feeder.


    (1) StarCapture permite implementarea atat in medii centralizate, cat si descentralizate, precum si in locatii in care captura documentelor este un element adiacent sarcinilor curente. Sistemul permite procesarea de documente si formulare continand texte scrise de masina, de mana, tabele, paragrafe, casute de selectie etc.


    Folosind tehnologii avansate de recunoastere a caracterelor, StarCapture ofera posibilitatea imbunatatirii imaginilor scanate, recunoasterii codurilor de bare, precum si extragerii de date din formulare. Se pot astfel prelucra rapid documente de tip AWB, Ordin de plata etc.


    Din punct de vedere al scalabilitatii, StarCapture poate fi instalat atat la nivelul grupurilor mici de lucru (birouri, departamente), cat si la nivelul organizatiilor care proceseaza sute de mii de documente, faxuri si formulare pe zi.


    Pentru inchiderea ciclului de transformare a hartiei, solutia ofera servicii superioare de gestiune a documentelor, utilizand cele mai avansate sisteme de management al continutului cu functii de indexare, versionare, transformare de formate (ex XML, TIFF, PDF, JPEG, Microsoft Word, ASCII), cautari avansate, flux de lucru si gestiunea ciclului de viata al documentelor.


    Un avantaj foarte important al solutiei il reprezinta posibilitatea de integrare cu alte solutii si aplicatii existente in mediul informatic al beneficiarului, cum ar fi sistemele de gestiune a resurselor intreprinderii (ERP), relatiile cu clientii (CRM), gestiunea resurselor umane (HRMS) etc.


    (2) Cealalta componenta a solutiei o constituie scanner-ul Kodak i40 (format maxim A4) care ofera imagini de o calitate deosebita (bitonal, greyscale sau color). Beneficiind de tehnologiile Perfect Page si iThresholding, imaginile livrate sunt in mod automat corectate si imbunatatite, eliminand astfel necesitatea schimbarii setarilor sau a re-scanarii anumitor documente. Scanarea poate fi efectuata in mod simplex sau duplex (printr-o singura trecere), la o rezolutie optica de pana la 600dpi, iar conectarea se face pe portul USB (2.0).



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite