Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Cum sa obtii o singura versiune a adevarului!“

18 Octombrie 2005




Consideram ca argumentul nostru major este conceptul nostru de livrare: experienta locala, model de livrare global. Putem accesa astfel atat know-how cat si resurse din oricare locatie a corporatiei, incat sa putem raspunde, in cel mai scurt timp, oricaror cerinte de calitate si costuri.


Ce asteapta Ness Romania de la 2006?


Ne propunem o prezenta consistenta pe piata, in special in domenii mai putin abordate pana acum de noi, cum ar fi cel financiar-bancar. Avem in acest domeniu experienta considerabila, cunostinte profunde despre procesele si nevoile specifice acestor institutii prin accesarea resurselor globale Ness.


Know-how-ul acumulat in decursul diverselor proiecte (Banque Rotschield, Banca Nationala a Cehiei, Komercni Banka– GSG, GE Money, die Erste Bank, Raiffeisen Bank, AEGON Insurance Company, Citibank, etc.) ne permite sa ne sprijinim clientii in alinierea la noile reglementari (Basel II, AML, IAS, IFRS), implementarea de core banking/insurance systems, in analiza optima a clientilor, retelelor de distributie, a riscurilor si profitabilitatii (DataWareHouse/Business Intelligence), in scaderea costurilor operationale si imbunatatirea vitezei si calitatii proceselor interne (Front Office, Document Management).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite