Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Felix Telecom şi Ciena implementează īn Romānia noutăţi mondiale īn domeniul reţelelor optice de mare capacitate

18 Decembrie 2013




„Ne-am gândit că, organizând împreună cu CIENA acest workshop, vom veni în întâmpinarea aşteptărilor multor categorii de utilizatori din România, fiind vorba de prezentarea noutăţilor tehnologice de ultimă oră în domeniul transmisiunilor optice.

Avem cu acest prilej posibilitatea să prezentăm soluţiile pe care acest important producător de echipamente le oferă diferitelor categorii de beneficiari.

În acest sens, am încercat să invităm reprezentanţi ai unor instituţii şi societăţi comerciale din toate categoriile posibile interesate de aceste servicii. Timpul redus pe care l-am avut aici nu va fi un impediment pentru relaţiile stabilite, deoarece urmările workshopului vor consta în alte prezentări şi sperăm în reuşita implementării unor proiecte viitoare.

Reacţia celor prezenţi a fost pozitivă, au fost interesaţi de cele prezentate şi sperăm că vor materializa acest interes în proiecte concrete în viitor.“
Interviu realizat de Lion Productions



CIENA Corporation


Companie cu sediul în SUA, specializată în rețele, oferă soluții de infrastructură de rețea, software inteligent pentru comunicaţii și servicii complete de implementare. CIENA foloseşte expertiza sa deosebită în transmisiile de pachete prin rețele optice cu software distribuit, pentru a oferi soluții bazate pe conceptul OPn (se citeşte OPEN). OPn reprezintă abordarea pentru construirea rețelelor de generație următoare, care sunt programabile, scalabile şi care se pot adapta în mod automat pentru a gestiona schimbările create de migrația în cloud/data center, bandă largă pentru mobile și cererii tot mai mari pentru aplicații și servicii de broadband.

Soluţiile CIENA stau la baza a cca. 1.000 dintre cele mai mari reţele din toată lumea, aparţinând service-providerilor, companiilor, guvernelor sau institutelor de cercetare şi universităţilor.

Ciena deţine aproximativ 1.700 de patente, iar invenţiile şi produsele inovative îi conferă companiei poziţii de top în tehnologii de comunicaţii optice, după cum urmează:
• prima în realizarea transmisiilor pe fibră optică coerentă cu soluţii 40G sau 100G
• primul plan de control OTN pe un switch optic
• primul switch agregat de Carrier Ethernet, care suportă o arhitectură virtualizată de comutare
• primul switch optic inteligent pentru core
• prima platformă convergentă pachete-optic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite