Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Certificarile din domeniul securitatii informatiei

23 Octombrie 2006




- Check Point NG with Application Intelligence - Management II


- Check Point NG with Application Intelligence - Management III


www.checkpoint.com/services/education/certification/courses.html


3. Cisco


Certificarile oferite de catre compania CISCO sunt unele dintre cela mai valoroase. Ele sunt structurate pe trei nivele: Associate, Professional, si Expert (CCIE; reprezentand cel mai inalt nivel de pregatire).


Certificarea CCSP (Cisco Certified Security Professional) confirma cunostinte si abilitati avansate in securizarea retelelor pe tehnologie Cisco. Un specialist CCSP are cunostintele si experienta necesara pentru securizarea si managerizarea infrastructurilor de retea in vederea realizarii continuitatii business-ului si a reducerii costurilor.


Certificarea CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) in domeniul securitatii informatiei indica un nivel ridicat de cunostinte si experienta despre IP si IP routing, cat si despre protocoale si componente de securitate specifice.


www.cisco.com/web/learning/le3/learning_career_certifications_and_learning_paths_home.html


Certificari ale organizatiilor independente din domeniul IT

1. (ISC)2® - International Information Systems Security Certifications Consortium, Inc. este cea mai importanta asociatie de securitate mondiala, detinand cele mai prestigioase certificari din aria securitatii informatiei: CISSP - Certified Information Systems Security Professional si SSCP – System Security Certified Practitioner.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite