Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Securitatea retelei in timp real

20 Mai 2005




Enterprise


Multe corporatii realizeaza ca apararea pe o singura linie nu este suficienta pentru a proteja tranzactiile e-commerce , proprietatea intelectuala si schimbul de date intre parteneri. Scanarea in profunzime este ceea ce este necesar pentru a evita compromisul in retea prin combinarea diferitelor tehnologii si abordari. Compania poate conta pe Protectia completa de content Fortinet spre a detecta , identifica si efectiv elimina o varietate de amenintari, incluzand continut de Web nepotrivit, spam, spyware sau grayware.


Avantajele


-Cel mai bun din clasa de certificare ICSA pentru toate tipurile de retele de intrepridere la viteze multi gigabit pentru gateway, IDP, VPN si firewall
-Functionare ca bridge, putand fi folosit in mod transparent impreuna cu alte echipamente deja existente
-O paleta de tehnologii de varf de securitate implementate in FortiGate Antivirus Firewall accelerate cu FortiASIC
-Sistem de securitate scalabil, oferind aceeasi interfata de comanda indifferent de numarul locatiilor de conectare
-Costul pe echipament este mult avantajos costului bazat pe licente de utilizator sau adresa IP practicat in industrie
-Platforma FortiMail de Secure Messaging furnizeaza maximum de flexibilitate cu caracteristicile antispam si antivirus aplicatiilor securizate de tip “mission critical”
-Abonamentele Fortiguard ofera cele mai rapide servicii de updatare a semnaturii antivirus, antispam, IPS/IDS si filter web din industrie.


Managed Security Service Provider (MSSP)- Furnizori de Servicii de Securitate


Pagubele in urma atacurilor impotriva afacerilor SME (IMM -urilor) din surse internationale au depasit 12 mld. USD. Fortinet lucreaza cu multi MSSP pentru limitarea frecventei si severitatii cyber-atacurilor impotriva retelelor clientilor. FortiGate Antivirus Firewalls ajuta un ISP sa livreze unul sau mai multe servicii de securitate furnizate de pe o singura platforma tuturor tipurilor de clienti.


Small and medium enterprise (IMM)


Companiile mai mici sau oficiile regionale ale marilor corporatii au nevoie de sisteme de securitate la cheie. Aceste servicii sunt furnizate fie prin intermediul MSSP sau cu ajutorul echipamentelor de client Fortigate.


Protectie complexa si completa a retelei


Cele 7 facilitati -atu ale echipamentului si caracteristicile unice care il definesc ca lider la categoria sa sunt:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite