Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Securitatea retelei in timp real

20 Mai 2005



Securitatea informatiilor este acum o problema majora cu care se confrunta societatea electronica. Indiferent de dimensiunea organizatiei, odata cu cresterea exploziva a fluxului informational, o companie trebuie sa gasesca elementele care sa asigure protectia potrivita la nivel de retea si nivel de aplicatie in fata atacurilor din ce in ce mai sofisticate.
Produsele Fortinet reprezinta o solutie hardware de ultima generatie pentru protectia completa in timp real a retelei, ce integreaza intr-un singur dispozitiv toate functiile necesare protejarii retelelor de calculatoare, fara a reduce performantele acesteia. Fortigate este singurul produs care poate detecta si elimina atacurile chiar si pentru aplicatiile in timp real precum Web Browsing.



FORTINET a fost numita lider de piata pentru Unified Threat Management Security


FORTINET este o companie americana, care ofera o gama larga de echipamente adaptate tuturor tipurilor de clienti, de la Small/Home Office pana la corporatii multinationale si mari operatori de telecomunicatii.


Conform IDC Research din Statele Unite, Fortinet este numarul 1 in UTM ( Unified Threat Management), solutii unificate de securitate a retelelor de calculatoare: ANTIVIRUS si FIREWALL intr-o singura platforma tehnologica.


Fortinet detine 29.5% din segmentul UTM, fiind liderul acestei categorii de dispozitive cu functii de securitate integrate.


Fortinet este singura companie ce furnizeaza solutii de Firewall Antivirus bazate pe un circuit ASIC, fapt ce asigura o performanta excelenta pentru protectia in timp real a retelelor de calculatoare. Integrarea circuitului FortiASIC specializat in scanarea continutului si utilizarea sistemului de operare securizat si performant FortiOS permit solutiilor FortiGate sa atinga cel mai bun raport pret/performanta de pe piata.


Performantele Firewall Antivirus din gama FortiGate sunt intre 50 Mbps si 56 Gbps, ceea ce acopera toate nevoile pietei. Gama FortiGate a seriei Antivirus Firewall este noua generatie a sistemelor de management unitar al amenintarii( UTM) . Ea detecteaza si elimina cele mai periculoase amenintari din email si trafic web ca virusi, viermi, intruziuni , continut web nepotrivit s.a. in timp real , fara sa degradeze performantele retelei. Sistemul FortiGate UTM asigura intreaga gama de servicii la nivel retea - stateful firewall, VPN, detectia intruziunii , prevenirea , calitatea serviciului (QoS) - controlul benzii efective- ca si servicii la nivelul aplicatie cum ar fi antivirus, antispam, filtrare de continut, pe platforme de management dedicate, usor de manevrat. O gama larga de hardware si produse software de securitate sunt disponibile pentru logare in timp real, monitorizare si raportare retea a securitatii intreprinderiii pentru retele de business mici si medii.


Problema fundamentala pe care o rezolvam este protectia completa a retelei in timp real


Solutii scalabile de securitate



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite