Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prof. univ. dr. Ioan Ştefănescu, director general ICSI Rm. Vâlcea: „Tehnologiile criogenice şi izotopice sunt portaluri ale României către elita cercetării”

26 Martie 2011




Institutul, prin specialiştii săi, arată disponibilitate deplină de a reprezenta în continuare România la organismele de specialitate ale Directoratului General de Cercetare Ştiinţifică de pe lângă Comisia Europeană.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
VASILE MIHAIL
Numai bine
27 Noiembrie 2014, 02:21:55
Dumitru Bucuresteanu
Domnule Director,Ioan Stefanescu, Ma adresez dvs,relatindu-va ca cercetare se poate face si la un nivel mult mai mic,cu rezultate bune,dar dezvoltarea si punerea in productie e aoroape imposibil.Am inventat si realizat pila de combustie Aluminiu-Oxigen ce funct.cu hipoclorit de sodiu.Un auto electric cu 50 L de hipo,12% conc.parcurge peste 800 km.Ce este mai interesant ca nu se mai consuma aluminiu,visul orcarui cercetator.Ce s-ar intimpla daca am lasa deoparte orgoliile personale si am realiza o colaborare intre privat si stat,pt a finaliza un proiect de talie mondiala,inainte de al cumpara de la altii. Dumitru Bucuresteanu c.bucure@gmail.com Va multumesc.
08 Martie 2016, 10:14:44