Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cristian Domsa, director general Industrial Software: „Raspundem constant provocarilor venite din partea clientilor nostri“

28 Aprilie 2006




In cadrul echipei se regasesc: analisti, programatori, economisti, project manageri, consultanti si specialisti hardware. Industrial Software investeste permanent in dezvoltarea personala a fiecarui angajat, prin cursuri de specializare. Pot spune cu mandrie ca, in cadrul companiei pe care o conduc, gradul de stabilitate este de peste 95%. Resursa umana este un factor crucial pentru a rezista pe o piata dinamica si competitiva. Solutiile, in general, nu au valoare daca nu exista oameni care sa le dezvolte, sa le prezinte, sa le implementeze si care sa ofere suport tehnic si consultanta, in cele din urma. Spun acest lucru tocmai pentru ca stim ca pentru a finaliza cu succes o implementare este nevoie de implicarea totala a ambelor parti, atat a noastra ca si companie, cat si a clientilor nostri, a reprezentantilor din cadrul primariilor, consiliilor judetene etc.


Cat de importante sunt referintele pentru administratia publica?


Cristian Domsa: Industrial Software a inceput colaborarea cu Primaria Municipiului Sibiu din anul 1999. De atunci si pana in prezent au fost implementate toate solutiile noastre. Impreuna, am demarat proiecte-pilot care ulterior au fost implementate si in alte primarii. Implementarea de succes a dus la recunoasterea solutiilor noastre ca solutii integrate, stabile. A fost rampa de lansare pentru noi; din 1999 si pana acum au fost implementare solutiile in primariile din Alba, Brasov, Cluj-Napoca, Deva si in peste alte 200 de institutii publice.


Alt proiect de mare anvergura, este cel de la Primaria din Brasov. Sprijinul si implicarea totala a echipei din cadrul primariei a dus la dezvoltarea solutiilor noastre.


In acest domeniu este important sa ai referinte din partea clientilor... ca, de fapt in orice domeniu; referintele reprezinta cartea de vizita a unei companii.


Care este istoricul aplicatiei INDSOFT-SICO?


Cristian Domsa: Sistemul informatic INDOSFT-SICO a fost conceput incepand din anul 1999, in scopul rezolvarii in mod unitar a problemelor legate de evidenta contabila a unitatilor administratiei publice. Sistemul raspunde necesitatilor de prelucrare automata a datelor serviciilor de specialitate, implicate in urmarirea: platilor si incasarilor, a stocurilor de materiale, a obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe, realizarea bugetelor si a darilor de seama contabile solicitate de Ministerul Finantelor Publice.


Daca la inceput existau doar cateva module, in prezent putem vorbi despre un sistem integrat.


Anul 2006 a venit cu o noua modificare legislativa majora, care ne-a obligat sa ne mobilizam la maxim, dar, spre multumirea noastra, ne-a adus un plus de eficienta in aplicatiile noastre, fapt confirmat de clientii nostri.


Acest proiect s-a dezvoltat printr-o colaborare cu beneficiarii directi ai sistemului (primarii, consilii judetene etc.). Astfel, s-a conturat ideea de a raspunde si necesitatilor de preluare a datelor de la unitatile subordonate institutiei publice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite