Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cristian Domsa, director general Industrial Software: „Raspundem constant provocarilor venite din partea clientilor nostri“

28 Aprilie 2006




Cristian Domsa: Intre Industrial Software si CSB – Computer Sharing Bucuresti s-a creat un parteneriat inca din anul 2005. Experienta Industrial Software, de peste 7 ani, in administratia publica si cea a CSB in realizarea de proiecte mari SAP a stat la baza acestui parteneriat. Scopul parteneriatului este dorinta comuna de a oferi solutii integrate pentru administratia publica verificate la nivel european.


SAP vine cu o noua solutie dedicata sectorului public, implementata in cele mai mari primarii din Uniunea Europeana, printre care o mentionam pe cea din Viena, unde vor exista, in final, in anul 2008, 8.000 de utilizatori. Evident, pentru a implementa un astfel de proiect este necesara alocarea unor mari resurse de timp si nu numai.


Pentru Romania, Industrial Software si CSB propun solutia SIAP – Sistem Informatic Integrat pentru Administratia Publica care are in componenta urmatoarele module de sine statatoare: gestiune costuri, contabilitate financiara, gestiune bugete, gestiune investitii, gestiune stocuri/achizitii, resurse umane, salarizare, gestiune proiecte, analiza manageriala si ghiseu unic; pe langa acestea, solutiile furnizate de Industrial Software vin sa completeze nevoile unei institutii cu urmatoarele module: sistem informatic pentru evidenta veniturilor bugetului local, gestiune documente, registru agricol si urbanism; de asemenea, GIS prin parteneri nationali.


In prezent, solutia SIAP incepe sa-si dovedeasca performanta pentru ca doua dintre primariile importante din Romania au ales sa foloseasca module din solutia propusa de noi. Este vorba despre Primaria din Sibiu, in cadrul careia s-a implementat modulul de Gestiune proiecte, si Primaria din Satu Mare, in care se implementeaza modulele: Gestiune bugete, Contabilitate, Gestiune proiecte investitii si Gestiune costuri. In concluzie, solutia integrata SIAP isi propune sa adauge valoare activitatilor curente si viitoare din cadrul institutiilor publice; o astfel de solutie raspunde, in intregime, normelor europene, asigura transparenta totala tuturor operatiunilor si usureaza activitatea zilnica a utilizatorilor. Acestea sunt doar cateva dintre atuurile solutiei SIAP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite