Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cristian Domsa, director general Industrial Software: „Raspundem constant provocarilor venite din partea clientilor nostri“

28 Aprilie 2006




S-a trecut la extinderea implementarii sistemului INDSOFT-SICO si la unitatile subordonate, asigurandu-se astfel integrarea totala a acestora.


Ca o continuare a acestei tendinte de informatizare si de integrare software s-a inceput interconectarea tuturor centrelor bugetare la primaria centrala prin intermediul unei retele de intranet metropolitane; proiectul este in curs de finalizare in cadrul primariei municipiului Sibiu si in curs de implementare in primaria municipiului Brasov.


Ce inseamna pentru companie, dar si pentru clienti, certificarea ISO 9001?


Cristian Domsa: Ca organizatie care isi adreseaza produsele si serviciile in special institutiilor publice, angajamentul managementului Industrial Software este de a promova si sustine o politica in domeniul calitatii, prin acordarea unei atentii deosebite tuturor activitatilor si proceselor legate de mentinerea si imbunatatirea calitatii, respectarea reglementarilor legale ale domeniului de activitate si asigurarea satisfactiei maxime a clientilor in utilizarea produselor si serviciilor noastre.


Scopul nostru este de a asculta si a intelege cat mai bine cerintele clientilor, de a le raspunde prompt cu cea mai buna oferta din punct de vedere calitativ si cu servicii ireprosabile, pentru a construi relatii bazate pe respect, incredere, colaborare si intelegere reciproca.


Implicarea angajatilor in Sistemul de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001:2001 ii asigura functionabilitatea si eficienta, deoarece resursele umane constituie motorul actiunilor care definesc si aplica notiunea de CALITATE. Acest lucru presupune cunostinte profesionale solide, motivatie personala, aptitudini si calitati umane orientate pe relatii publice, buna organizare si lucru in echipa.


In ce masura influenteaza activitatea unui producator de software schimbarile frecvente ale legislatiei din domeniul fiscal, dar nu numai?


Cristian Domsa: In general, producatorul de software isi planifica dezvoltarea continua a softului propriu. Pentru a putea ramane lideri de piata, Industrial Software trebuie sa realizeze functionalitati noi si imbunatatiri pentru cele existente pentru a usura cat mai mult operarea si a elimina procesele lipsite de suportul informatic necesar. Modificarile legislative, in general, influenteaza in mod negativ aceasta planificare. Producatorul de software se vede nevoit sa-si aloce o parte din resursele de dezvoltare pentru a raspunde acestor noi cerinte. Mai grav este faptul ca aceste modificari legislative au, in multe cazuri, un termen de aplicare extrem de scurt, ceea ce face ca timpul necesar implementarii lor sa fie adeseori insuficient, producatorul de software fiind nevoit sa amane dezvoltarile planificate, ceea duce uneori chiar la nerespectarea unor termene promise clientilor.


In concluzie, as spune ca activitatea unui producator de software este, in mod sigur, mai mult decat la alti agenti economici, influentata in mod negativ de schimbarile frecvente ale legislatiei.


Care este scopul parteneriatului cu CSB si indirect, cu SAP?



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite